מנסה שוב כי לא היה מענה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

02/10/2018 | 22:53 | מאת: ברק

שלום בן 26 כ3 שנים סובל מכאב כרוני בצוואר שכם ויד בעקבות פריצת דיסק c6-7. ללא קשר מקבל ויפאקס 150xl לחרדה. בעבר התמכרות לסמים. כרגע נקי כ8 שנים. לכן לא מעוניין לקחת תרופות ממכרות למרות שיודע שלא מתמכרים אם לוקחים רק לכאב, אבל בכל זאת. כשיש התפרצות סוהל מאוד ואין לי ממש מה לקחת שיעזור באמת. ארקוקסיה לא ממש מזיז. קראתי והבנתי שטרמדקס ממכר הרבה פחות. הבנתי שיש בעיה לקחת אותו ביחד עם ויפאקס. האם אפשרי לקחת ביחד? האם יש חלופה יעילה? תודה

שלום רב, אני ממליצה מאוד לפנות עם כל המסמכים הרפואיים שברשותך, לרבות, בדיקת רופא פסיכיאטר, תוצאות הדמיות ובדיקות דם, לבדיקת רופא כאב לצורך התאמת טיפול תרופתי. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב