הקשר בין אי ספיקה טריקוספידלית בדרגה קלה, לבין סרטן שד גרורתי

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

01/08/2018 | 23:11 | מאת: תמר

אני חולה בסרטן שד גרורתי שקיים בריאה ימנית, עמוד שדרה ועצם ה סטרנום. מתוצאות אקו דופלר שעשיתי הנ"ל תקין למעט אי ספיקה טריקוספידלית בדרגה קלה, וגם אי ספיקה מיטרלית בדרגה קלה. עברתי בריאה תלקש. האם יש קשר בין הסרטן והלב? האם בגלל זה אני מתעייפת גם בישיבה עד למצב של הזעה כאילו עבדתי קשה וקשה לי לעלות מדרגות? תודה

02/08/2018 | 12:59 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לא סביר שאי ספיקה טריקוספידלית קלה קשורה לסרטן השד ולא גורמת לעייפות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב