לא מתעורר מהרדמה כללית

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

26/07/2018 | 22:40 | מאת: הרדמה כללית

שלום חמי עבר ניתוח לב לפני 4 ימים ועדיין רדום הרופאים מנסים להעיר אותו ולא מגיב .. החולה בן 70. נאמר לנו שזה יכול לקחת שבועיים מה שלא ניראה לי הגיוני .. אשמח לקבל את חוות הדעת שלך

30/07/2018 | 09:40 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במידה שהחולה קיבל תרופות הרדמה בעלות השפעה ארוכה ובמיוחד בנוכחות תפקוד כלייתי לקוי, השפעת התרופות יכולה להימשך מספר ימים. יחד עם זאת, יש לציין, שאחרי ניתוח לב, אחוז לא מבוטל של חולים סובלים מפגיעה במערכת העצבים המרכזית. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב