כאבים ודקירות בחזה בזמן פעילות אירובית

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

26/06/2018 | 09:54 | מאת: אלכס

בן 23 מתאמן בחדר הכושר במשך שנתיים מעשן לפניי כחודש התחילו אצלי כאבים באזור החזה והצלעות בעיקר במאמץ קל כמו אירובי בדופק לא מהיר אחרי 10 דקות הרגשתי כמו דקירות בנשימה בנוסף קיימים כאבים בצוואר בשכמות בגב האמצעי ובצדדים בנוסף קיימים כאבי ראש מדי פעם ותחושת זרמים קלים באמות בוצעו בדיקות צילום ריאות, ספירומטריה, סיטי חזה, אקו לב ואקו לב במאמץ, בדיקות דם ואקג כולן יצאו תקינות

27/06/2018 | 16:50 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, טוב שכל הבדיקות יצאות תקינות כי זה נתון תקווה שהתופעה תחלוף עם הזמן. במידה שהיא נמשכת, ובמיוחד אם הכאבים מתגברים, יש לחזור על הבדיקות כגון, א.ק.ג. ובדיקת אקו. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב