צריבה בעור סביב פי הטבעת בוולווה בכל האזור שום משחה לא עוזרת

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

07/06/2018 | 12:55 | מאת: קלרה

סובלת מצאיבה בעור למטה סביב פי הטבעת בפי הטבעת בולווה בכלהאזור כל הזמן מכל היציאות מהאוכל וגם בלי כלום יש לימעי רגיז צרבות שום משחה לא עוזרת לא ר.עור לא פרוקטולוג לא ר.נשים מה אעשה הסבל רב

07/06/2018 | 15:55 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לא ניתן לתת המלצה ספציפית על גבי האינטרנט. התחום הוא כפי שכתבת, של רופא עור, רופא נשים ו/או פרוקטולוג. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב