הרדמה באמצעות לידוקאין

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

15/05/2018 | 00:09 | מאת: דנה

שלום רב, האם אדרנלין ולידוקאין זה אותו חומר? אני סובלת ברקע מsvt מאד מהיר פעימות מוקדמות עלייתיות ובעיקר חדריות. בעבר הרופא שיניים הזריק לי אדרנלין ומיד נכנסתי להתקף svt נוראי. אני אמורה לעבור בדיקה פולשנית בבית חולים וכנראה ישתמשו בהרדמה במשחת לידוקאין האם זה זהה לאדרנלין? זה נחשב בטוח? אני מאד חוששת למרות שהודעתי על הבעיות רקע שלי... תודה מראש

24/05/2018 | 15:11 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, מדובר בשתי תרופות שונות. אדרנלין מאיצה את קצב הלב, לידוקאין אינה בעלת השפעה כזו. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב