הרדמה כללית לניתוח אף - דום נשימה בשינה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

08/05/2018 | 09:56 | מאת: דוד

שלום רב, אני בן 52 , מועמד לעבור ניתוח קונכות וסינוסים באף. יש לי דום נשימה בשינה משמעותי. אני משתדל לישון עם מסיכת CPAP . האם ניתן לעשות הרדמה כללית למי שסובל מדום נשימה בשינה ? יש דרכים להבטיח שזה יהיה בסיכון נמוך ? אני מאוד חושש . תודה דוד

09/05/2018 | 15:10 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אכן שאלתך במקום. יש להתארגן באופן מיוחד בטיפול לאחר ההרדמה. קודם כל חשוב להודיע לרופא המרדים ולתכנן זאת יחדיו. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב