הרדמה מקומית באזור החזה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

20/04/2018 | 12:32 | מאת: ליאון

שלום דר לאחר שנים שחיכיתי למהפך זה הגיע והיום כבר מנתחים הגדלת חזה בהרדמה מקומית לא מעט בנות עברו זאת בשיטה הזו , השאלה שלי האם מומלץ לעבור זאת במידה ולא יוסיפו לי טשטוש כי קראתי פה שהטשטוש מסוכן ,, ועוד שאלה האם זה נכון שעלול להיווצר נקב בריאות מההזרקות המקומיות ? ,, המנתח ינתח אותי ללא נוכחות מרדים בקליניקה עם שתי אחיות בקליניקה מוכרת והרופא קיים ברשימת איגוד המנתחים הפלסטים . תודה

23/04/2018 | 14:10 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אם ניתוח אכן מתבצע בהרדמה מקומית, יתכן שאין צורך בנוכחות רופא מרדים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב