כאב פתאומי שחולף אחרי זמן קצר

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

23/03/2018 | 11:06 | מאת: יעל

אני בת 29, בלי מחלות רקע.  בשנה האחרונה יש לי כאבים פתאומיים וחדים מאוד, עד גבול הבלתי נסבלים שעוברים אחרי מקסימום דקה. לפעמים זה מגיע בפרקים (זה יכול להיות בכל מקום שיש בו פרק בגוף) ולעיתים הכאב החד הוא בשרירים (היו כמה פעמים התכווצויות של השריר ברגל, זה הרגיש כאילו השריר נעלם מחצי הרגל ונהיה גוש בצד אחד- זה קרה פעם אחרונה לפני כמה חודשים)... בנוסף, אני מרגישה עייפות כרונית, הולכת לישון וקמה יותר עייפה... כמו כן, לפעמים יש לי תחושה ברגליים כאילו רצתי המון כשבעצם לא עשיתי יותר מדי מאמץ... ואם אני עולה במדרגות בדרך כלל הרגליים מאוד עייפות, יש לי קוצר נשימה נוראי והדופק עולה ממש (במנוחה הדופק שלי גבוה- בדרך כלל סביב 100 פעימות דקה ואפילו מעט מדרגות גורמות לו להגיע בין 120-135 פעימות)... אני לא יודעת אם זה קשור אבל למקרה שכן ציינתי זאת... היו לי בעבר מספר פעמים דלקות בגידים שונים בגוף, וקיבלתי זריקות להפחתת הדלקת והכאב. מה הסיבה האפשרית לכך? אודה לתשובה

25/03/2018 | 14:39 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, מההצגה של התסמינים ניתן להסיק שאת צריכה לפנות לרופא המשפחה, לעבור בדיקה רפואית ובדיקות עזר כדי להחליט על המשך הבירור והטיפול. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב