הרדמה מקומית סיכונים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

10/02/2018 | 08:11 | מאת: ריקי

היי שוב במידה וארצה לבצע ניתוח הגדלת חזה בהרדמה מקומית מה הסיכונים והאם הם זהם להרדמה כללית ??? והאם זה נכון שיש סיכוי שאתקשה לנשום בהרדמה מקומית מהטשטוש ומהחומרים המוחדרים להרדמת החזה ?

11/02/2018 | 12:33 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, בניתוח הגדלת חזה בדרך כלל יש צורך בנוסף להרדמה המקומית להוסיף תרופות הרדמה/טשטוש. החלטה בין שיטה זו לבין הרדמה כללית, נעשית על ידי הרופא המרדים בשיתוף עם המנתח ובהתאם למצב המטופלת. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב