לליאוניד היקר פחד מהרדמה כללית ניתוח אף

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

26/12/2017 | 10:44 | מאת: אדו

שלום ליאוניד היקר אני רוצה לעשות ניתוח אף אצל ד"ר מאייר יצחק. יש בי פחד נוראי מהרדמה כללית אני בתת משקל! מה מרגישים בהרדמה כללית? האם לא יהיה לי אוויר לנשום? והאם בתת משקל עושים מינון אחר בהרדמה? תודה רבה ליאוניד אשמח שתענה לי ביסודיות כי אני פחדנית נוראית!

27/12/2017 | 10:48 | מאת: זיו

היי אדו ,, אני גם רוצה לעבור הגדלת חזה ומה שעוצר ממני רק ההרדמה זה פחד שאיני מצליחה להתגבר עליו מתי את אמורה לעבור את ההרדמה ??? אני גם צריכה עידוד בקשר להרדמה בכללי מלא חברות שלי עשו והכל עובר בשלום ברוב המוחלט 99.9%

27/12/2017 | 15:23 | מאת: לזיו

אני בתת משקל ואני מפחדת שלא אנשום טוב בניתוח בהרדמה מלאה! יש לי אלרגיה לאבק ולשיערות של בעלי חיים! אני רוצה לעשות אצל ד"ר יצחק מאייר הוא אלוף בניתוחי אף! הוא עושה רק בהרדמה מלאה! אף פעם לא עשיתי שום הרדמה לכן אני לא יודעת מה מרגישים אני מפחדת שאלחץ כי לא יהיה לי אויר! אשמח שתעני לי בבקשה!

31/12/2017 | 14:41 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, רופא מרדים מתאים את כמות תרופות ההרדמה למצבו של המטופל, לרבות, למשקלו. רופא מרדים גם יטפל בנשימה וגם בכך שלא תרגישי כאבים ואי נוחות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב