אלרגיה לחומרי הרדמה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

14/09/2017 | 11:15 | מאת: גילה

איך ניתן לדעת שאין לי אלרגיה לאחד מחומרי ההרדמה ?! אני קראתי על מקרים של עליה קיצונית בחום , דום לב ונשימה שיכולים להיות תוצאה של חומרי ההרדמה !! איך אפשר להיכנס לניתוח בידיעה שאולי יש לי אלרגיה לחומר הרדמה ואני לא מודעת לכך ?

18/09/2017 | 12:42 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אלרגיה לחומרי הרדמה היא תופעה נדירה מאוד. לא מקובל לעשות בדיקות לאלרגיה לחומרים אלה לפני ביצוע הרדמה בלי עדות לאלרגיה ברקע. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב