אשלגן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

03/09/2004 | 17:20 | מאת: אלי

אמי בת 78 וםובלת מעודף אשלגן ממה זה נובע וכיצד זה בא ומה צריך לעשות? תודה מאלי

04/09/2004 | 22:24 | מאת: עידית סער, נטורופתית

האם זה הדבר היחיד שאמך סובלת ממנו ? בעיה כזו קשורה לפעמים לבעיות בכליות, סוכרת, חומציות יתר בדם. לכן דרוש בירור רפואי.

05/09/2004 | 13:22 | מאת:

אלי שלום, ישנן סיבות שונות לעליית רמות האשלגן בדם כגון: בעיות רפואיות שונות, טיפול תרופתי ועוד. הטיפול תלוי בסיבה לעליית האשלגן ולעיתים קרובות משלב גם טיפול תזונתי. יש לפנות להתייעצות עם רופא מטפל . בברכה, רונית ענבר