שימוש בקורטיזין(סטראויידים)

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

06/01/2004 | 22:42 | מאת: ניסים

שאלתי היא האם יש קשר בין שימוש ממושך בסטרויאדים לבין בעיות בתפקוד הכבד?במשך שנים השתמשתי בכדורים והיום החלו לי בעיות בכבד אני בן 32

07/01/2004 | 14:12 | מאת:

ניסים שלום, שאלתך יותר רפואית מתזונתית וכדאי להפנות אותה לרופא המטפל בברכה, רונית ענבר

07/01/2004 | 14:34 | מאת: מריוס ויטנר

ניסים שלום, ברור שקיים קשר כזה. לכן אתה חייב לפעול בהקדם. טיפול תזונתי בבעיתך המקורית עשוי להפחית בהדרגה את כמות הסטרואידים שאתה זקוק להם וגם לשקם את הכבד. בהצלחה.