שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

26/08/2004 | 12:35 | מאת: אלמוני

שלום המינון המומלץ שצינת לגברים ביום הוא 11 מג מה קורה אם עוברים מינון זה מה הסיכונים והאם זה נכון שאבץ גורם לעליית כולסטרול ועוד שאלה דקל ננסי מה תכולת אבץ שבו והאם זה צמח לאכילה והיכן ניתן להשיגו בתודה

30/08/2004 | 00:49 | מאת:

שלום רב, צריכת אבץ של עד 40 מ"ג ליום נחשבת לבטוחה, צריכה מוגברת יותר עלולה להפריע למטבוליזם של נחושת וברזל. ישנם דיווחים בספרות על הקשר בין אבץ ופרופיל הכולסטרול. בברכה, רונית ענבר