מע' חיסונית ירודה בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

09/08/2004 | 09:47 | מאת: א

אמא שלי ילידת 48 סובלת מלחץ דם גבוה ומאלרגיות, לוקחת קבוע ויטמין די פלוס סידן VITA CAL D? , VASCACE וסקייס 2.5 מ"ג טבליות לטיפול ביתר לחץ דם וזדיטן סירופ נגד אלרגיה. בזמן האחרון היא מרגישה חולשה ושהמע' החיסונית שלה נחשלת. יש לה מוגלות בגוף - ג'ולה בעור מתחת לעין שמאל, מוגלה ליד הציפורניים באצבעות היד וכו'? מה ניתן לעשות ? יש טיפול מומלץ של ויטמיני פלא?...

10/08/2004 | 22:07 | מאת:

שלום רב, יש לגשת לרופא מטפל להתייעצות בבעיות הנ"ל. ניתן לפנות לדיאטנית להערכה תזונתית ולאיתור חסרים פוטנציאלים של ויטמינים ומינרלים. בברכה, רונית ענבר