נשירת שיער על רקע הורמונלי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

08/08/2004 | 16:06 | מאת: רונית

מלידה ללידה שערי נחלש. נדמה שבהריון השיער מרגיש מצוין, מה שנותן לי לחשוב שהנשירה הינה על רקע הורמונלי. בדקו לי את מינון האבץ,הברזל ו-B12 וכן את תפקוד בלוטת התריס, הכל תקין. האם ישנם תוספי מזון היכולים לקלוע לבעיה הורמונלית במקרה כמו שלי ? מאוד מפריע לי שערי הדליל, ממש מפריע. תודה רבה.

09/08/2004 | 19:10 | מאת: עידית סער, נטורופתית

שלום רונית, אפשר להציע לך לקחת תוספות למיניהן ואולי הן ישפרו את המצב. יותר כדאי קודם זה, לקבל ממך פרטים על תזונתך ואז לראות מה יש להוסיף (אולי בכלל אינך אוכלת מספיק - כמותית ואיכותית). בכל אופן לחברת Sun Rider, יש תוספים חיוניים שיכולים לעזור. לפרטים פני אלי באי- מייל. ערב טוב, עידית

10/08/2004 | 21:53 | מאת:

רונית שלום, תוספי ויטמינים ומינרלים יעילים במצבים של חסר, אני מבינה שהרמות בבדיקות הדם תקינות. הקפידי על תזונה מאוזנת ומגוונת המכילה רכיבים מכל קבוצות המזון(מוצרי חלב, בשר, דגנים, ירקות ועוד) בברכה, רונית ענבר

10/08/2004 | 23:17 | מאת: עידית סער, נטורופתית

למיטב ידיעתי, כאשר מתגלים מחסורים בבדיקות הדם, מצב התאים הוא כבר בכי רע. תמיד עדיף להשלים את התזונה החסרה בתקופתנו, ע"י לקיחת תוספי מזון איכותיים. צריך רק לדאוג לקחת את המוצר הטוב ביותר, שיעשה את העבודה.