בישול האוכל
דיון מתוך פורום תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין
שלום רונית!!! יש לי ילדה בת שנה וחצי ואני מאד מודאגת בקשר לתזונה שלה.. שאלתי - מה הוא ערך תזונתי של ירקות לאחר בישול? האם ויטמינים ומינרלים נשארים בירקות גם לאחר בישול? איזנ סוג בישול עדיף- רגיל? אידוי? בישול במיקרוגל? תןדה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום רב, בתהליכי החימום יש הרס של הויטמינים. ערכו התזונתי של ירק מבושל הינו בעיקר בתכולת המינרלים והסיבים התזונתיים. עדיפות לבישול קצר. בברכה, רונית ענבר