דלקת בכיס המרה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

04/08/2004 | 14:15 | מאת: חנה

יש לי דלקת בכיס מרה השקיעה שלי גבוהה 71 ולכן אני אל יכולה לעבור ניתוח אני נמנעת ממאכלי שמנים ומטוגנים אוכלת גבינו עמוצרי חלב עד 3הייתי בטפול בבי"ח וקבלתי אנטיביוטיקה לאחר מכן במשל 10 ימים נאמר לי שעלי לחכות עד שהדלקת תעבור שאלתי האם ניתן ע"י מזון מסוים או תוספי תזונה שונים לזרז את ריפוי הדלקת באופ טבעי תודה עמרא עבור התשובה

05/08/2004 | 22:38 | מאת:

חנה שלום, כדאי להמשיך להקפיד על דיאטה מוגבלת בשומן. ע"פ מיטב ידיעתי תוספת של ויטמינים ומינרלים לא תשפיע על קצב הריפוי. בברכה, רונית ענבר