ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

23/06/2004 | 00:58 | מאת: דנה

שלום ,רציתי לדעת איזה ויטמינים חסרים כאשר יש נשירת שיער רצינית.

23/06/2004 | 10:51 | מאת:

דנה שלום, לא בהכרח שיש קשר בין נשירת השיער לבין חסרים תזונתיים. כדאי לבדוק רמות B!2, אבץ וברזל וכן תפקודי בלוטת התריס.יש להתייעץ עם רופא עור. בברכה, רונית ענבר

23/06/2004 | 14:24 | מאת: שחר

שלום דנה, שמי שחר ואני חוקר את נשירת השיער (תואר שני באוניברסיטה העברית). עדיין לא ידוע איזה וויטמינים חסרים בנשירת השיער. והנשירה עצמה אינה רק עכב מחסור בוויטמינים. ישנם גורמים נוספים. בנוסף למחקר שלי אני גם משווק של חלבוני סויה, וויטמינים ומינרלים מן הצומח. אשמח לייעץ לך... 054-4489448