אומגה 3 וטעם לוואי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

18/06/2004 | 22:33 | מאת: מיכל

רופאת המשפחה שלי המליצה על נטילת אומגה 3, עקב מחלה אוטואימונית. למרות ההמלצה שלה ליטול את הקפסולה ביחד עם אוכל, על מנת למנוע טעם לוואי, בכל זאת עולה טעם "דגי" מאוד לא נעים. ניסיתי להחזיק את הקפסולות במקרר, גם זה לא עזר למנוע את עליית החומצה. המלצות??

21/06/2004 | 10:10 | מאת:

מיכל שלום, תנסי תוספת אומגה 3 של חברה אחרת. בברכה, רונית ענבר

21/06/2004 | 19:48 | מאת: יעל

אני לקחתי אומגה 3 של חברת אלספה אחרי הארוחה ולא היו לי שום טעמי לוואי.