דלילות שיער בקדמת הראש

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

01/06/2004 | 12:46 | מאת: רונית

בת 40 , אמא ל-4 קטנים, מניקה כבר שנה ו-5 ח'. מבקשת לחזק את שערי, מה אוכל לקחת אשר לא יזיק ליונקת ? תודה

02/06/2004 | 14:55 | מאת:

רונית שלום, ניתן להבין כי עברת מספר הריונות סמוכים נתון זה יכול להוביל לכך שיתפתחו חסרים תזונתיים ( מחסור חלקי) שמתבטאים בדלדול השיער. בשלב ראשון עליך לעבור הערכה תזונתית שתבדוק האם תזונתך היומיומית מספיקה במקביל מומלץ לערוך בדיקות דם לויטמין B12, אבץ ותפקודי בלוטת התריס.בשלב שני יש לשקול תוספת מולטיויטמין. בברכה, רונית ענבר