צמחונות ואנמיה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

13/04/2004 | 14:38 | מאת: אני

שלום..אני בת 15..ואני כבר שנה צמחונית..אחרי שנהייתי צמחונית..אני אוכלת רק משצומח..וחסרים לי מלא ויטמינים אני גם לא לוקחת ויטמינים בכלל.. יכולה להיות לי אנמיה? ומה זה? פשוט אח שלי כל הזמן אומר לי שתהיה לי אנמיה.

14/04/2004 | 14:15 | מאת:

אני שלום, כצמחונית עלייך להקפיד על השלמות תזונתיות מתאימות. מומלץ לגשת לדיאטנית להדרכה ולהתאמת תפריט אישי אשר יבטיח צריכה נאותה של כל רכיבי המזון הדרושים. בברכה, רונית ענבר