ויטמין E ויתר לחץ דם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

06/04/2004 | 14:17 | מאת: יפעת

האם לויטמין E יש השפעה על לחץ דם? האם מומלץ לאדם הסובל מיתר לחץ דם לא לקחת ויטמין E?

07/04/2004 | 17:09 | מאת:

יפעת שלום, ישנם הרבה מחקרים הבודקים את הקשר שבין אנטיאוקסידנטים( ביניהם ויטמין E) לבין מחלות לב וכלי דם. לא נצפתה אפקט השפעה של ויטמין Eבמצבים של יתר לחץ דם . בברכת חג שמח רונית ענבר

09/05/2004 | 21:40 | מאת: מיכל

שלום דוקטור אני סטודנטית המכינה עבודה בנושא ויטמין E וטרשת עורקים. שאלתי היא- האם ויטמין E פועל כאנטיאוקסידנט בדם בלבד ולמה הוא לא פועל בסביבה הסבאנדותליאלית בה נוצרת הטרשת בתודה מראש- מיכל