תוספי מזון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

17/12/2003 | 22:16 | מאת: ע.

שלום, אני לפני ניתוח פלסטי- כריתת צלקת קלואידית( לאחר כוויה מדרגה 3 ) והשתלת עור. אני לוקחת תוספי מזון כמו: ויטמין E , קלציום עם ויטמיןD, לציטין, ומולטי ויטמין ללא ברזל. שאלותי: 1. האם אני צריכה להפסיק את התוספים לפני הניתוח? אם כן מתי? (אני צריכה לעשות בדיקות דם לפני כולל תיפקודי קרישה.) 2. האם תהיה השפעה בתשובת הבדיקות עם אני אמשיך לקחת את התוספים האלה? 3. האם תהיה השפעה על הריפוי אם אמשיך לקחת את התוספים? יש לציין שאני רזה מאד, עוסקת בספורט ובריאה. לתשובתך אודה..

18/12/2003 | 14:42 | מאת:

לע. שלום, שאלתך מורכבת ודורשת התיחסות לנתונים נוספים אותם לא ציינת, על מנת לקבל תשובה הינך מוזמנת להתקשר אלינו לטלפון 03-9376033 בימים א' עד ה' בין השעות 09:00 - 14:00 .

21/12/2003 | 21:55 | מאת: ע.

תודה על התשובה הענינית.