פרנאטל - האם מספיק ?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

17/03/2004 | 00:40 | מאת: קרן

שלום, אני בהריון בשבוע 13 ונוטלת פרנטאל . רציתי לדעת האם זה מספיק כדי לקבל את הויטמינים הדרושים לאישה הרה ? שאלתי זו באה בעקבות ירידה משמעותית בתאבון וחוששת אני כי חוסר בויטמינים , ברזל ,סידן וכו' עלולים לפגוע בי או בעובר? אשמח לקבל את דעתך . תודה

17/03/2004 | 10:09 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

קרן שלום! בעיקרון מספיק המולטי שהינך לוקחת, עם זאת, יש לעשות בירור בענין חסרים ספציפיים כגון: ברזל, סידן וכד' ורק אם יהיה חוסר לדאוג לתוספת מעבר למולטי. הפורומלה - המולטי הינו מיוחד לנשים ההרות והמניקות בהתאם לצרכים המיוחדים כגון: ח' פולית, סידן וכד'. בבריאות טובה ושיהיה במזל טוב!

18/03/2004 | 10:24 | מאת:

קרן שלום, פרנטאל הינו תכשיר המותאם לנשים בהריון, יש מגוון תכשירים בשוק , תודאי שאת נוטלת את המינון המתאים המצויין על האריזה. בנוסף לנטילת התכשיר יש להקפיד על תזונה מגוונת המכילה סידן , ברזל ועוד. יתכן ויהיה צורך בתוסף של ברזל בהתאם לבדיקות והמלצת הרופא. בברכה, רונית ענבר