פצעים בחיך (אפטות)

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

18/02/2004 | 09:46 | מאת: יעל

האם הופעה חוזרת ונשנית של פצעים כאלו מעידה על חוסר בויטמין מסוים? האם יש טיפול שגרתי להקלה במקרים כאלו?

18/02/2004 | 10:19 | מאת: יואל

היי לרוב יש להחזיר לגוף את קומפלקס ויט' B ישנם עדיות לכך שגם נטילת ל- ליזין ול- תיאורין יכולה לסייע למניעה. כטיפול אפשר למרוח על המקום ויט' C, שמן לבנדר בצורה נקודתית! בבריאות טובה!

22/02/2004 | 19:50 | מאת: אהד

כל דבר בעור הדבר הכי טוב הוא ויטמין E שבא בשמן למריחה. לאינפורמציה נוספת בטל:053-370781

19/02/2004 | 13:43 | מאת:

יעל שלום, חסרים של ויטמינים ומינרלים שונים כגון: ויטמיני B, ח' פולית, ויטמין C , ברזל ועוד עלולים לגרום לפצעים בפה. מומלץ להקפיד על תזונה מאוזנת ומגוונת בשילוב תוספת מולטיויטמין ולפנות לרופא מטפל . בברכה, רונית ענבר