שיפור אכות זרע

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

05/02/2004 | 15:21 | מאת: טאיה

שלום רב, רציתי לדעת האם קיים תוסף תזונה (כגון ויטמין E, ליקופן) אשר הוכח באופן מדעי שהוא מסייע לשיפור אכות הזרע, מבחינת כמות, תנועה או מורפולגיה. תודה.

08/02/2004 | 13:48 | מאת:

מאיה שלום, לא ידוע לי על ויטמינים או מינרלים אשר עשויים לסייע בשיפור איכות הזרע בברכה, רונית ענבר

10/02/2004 | 23:42 | מאת: מריוס ויטנר-תזונאי

איש מקצוע יוכל להמליץ על תוספים כאלה, אבל גם לגלות סיבות מוגדרות הקשורות לתזונה לקויה ולעזור בתיקונן. לכל אחד הסיבות היחודיות שלו ולא ניתן לתת המלצות כלליות ולצפות שהן תעזורנה בכל המקרים. אז גשו לייעוץ בהקדם ! יש הרבה מה לעשות !

12/02/2004 | 10:16 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

היי ישנם צמחי מרפא שונים וכן ויטמינים המסיעיים בכל ענין הפוריות הגבר כגון: ג'נסינג, ויט' E, אבץ פיקולינט, אנטי אוקסידנטים שונים ועוד. כמובן הכל לפי התאמה אישית ותוצאות בדיקות הן בזרע והן בדם. מאידך ישנם צמחי מרפא, לפי מחקרים אחרים היכולים לשבש פריון כגון: אכינאציה (לטווח ארוך). בבריאות טובה!