בעיית עייפות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

29/01/2004 | 11:36 | מאת: ניר

בוקר טוב אני סטודנט בן 24, בזמן האחרון יש לי בעיות עייפות שנמעכת כבר חודש(לוקח לי להתעורר עד שעה 3 אח"צ). יש לציין שזה לא בגלל הלימודים או בגלל העבודה .אני אשמח אם תיעצי לי איך להקל על בעייתי בעזרת תזונה נכונה או אמצעים אחרים בתודה רבה ניר

29/01/2004 | 13:25 | מאת:

שלום ניר, עייפות היא סימן שאינו ספציפי לחוסר מסוים של רכיב תזונתי. אתה יכול לקחת מולטי - ויטמין לתקופה של חודש חודשיים ולראות האם הרגשתך משתפרת. במקביל רצוי שתגש לרופא המשפחה שלך על מנת לבדוק שאינך אנמי. בנוסף, אתה יכול לבדוק האם אתה ישן מספיק שעות בלילה והאם אתה אוכל מזון מגוון הכולל את כל קבוצות המזון: פירות, יקרות, מוצרי חלב, בשרים, דגים, ביצים, דגנים, קטניות, שומנים. בברכה, רונית ענבר.