ויטמין E-400mg

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

19/12/2004 | 15:27 | מאת: hana

שלום רב, בעקבות גילוי סרטן שד אני צריכה לקבל הקרנות, התעניינתי עם נטרופד לחיזוק לפני ההקרנות הציע לי לקבל ויטמינים C-4000 וויטמין E-400 וכמובן תזונה אורגנית מה דעתכם? אודה לתשובתכם

22/12/2004 | 14:53 | מאת:

שלום רב, במצבך בדר"כ לא מומלץ ליטול תוספות של ויטמין C ו E , תתיעצי עם האונקולוג המטפל. בברכה, רונית ענבר

26/12/2004 | 22:52 | מאת: עידית סער , נטורופתית

שלום חנה, אם קיימת התלבטות לגבי נטילת תוספות מזון (נוגדי חמצון)- במצבך, היא קשורה למקורן (מלאכותיות או טבעיות). נוגדי חמצון ממקור טבעי (מזון מרוכז או צמחים)- מקטינים את תופעות הלוואי של ההקרנות, או של הטיפול הכימותרפי וגם משפרים את יעילות הטיפולים עצמם. מומלץ לכן, ליטול מגוון של אנטי-אוקסידנטים טבעיים, בצורת תוספות תזונתיות וגם לאכול את המזונות שמכילים אותם. לקבלת פתרונות מעשיים, אנא פני לדוא"ל שלי. הרבה בריאות, עידית