ויטמינים לתינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

16/12/2004 | 16:28 | מאת: יונית

אני אמא לילדה בת שנה . בגיל זה יש להתחיל להרגיל את הילד לאוכל "רגיל". ביתי לעיתים אוכלת ב"ביסים " גדולים וישנם ימים או מאכלים שהפה נפתח מעט ורוב האוכל נשאר בחוץ לרבות בשר(אותו עליה לאכול כעת משנפסקו טיפות הברזל ). ניסיתי מתכונים שונים /צורות האכלה שונות(סיפור/שירים/משחק) אך דבר לא השתנה. מה עושים?! האם כדאי לתת תוסף מולטי ויטמין ?!

19/12/2004 | 14:08 | מאת:

יונית שלום, פורום זה אינו עוסק בבעיות הקשורות בילדים, תוכלי להפנות את שאלתך לפורום ילדים באתר זה. בברכה, רונית ענבר

26/12/2004 | 23:05 | מאת: עידית סער-נטורופתית

יונית שלום רב, יש לי שתי הצעות, העשויות לסייע למצב. 1. מעבר לשיטה להכנת מזון, שהיא בו-זמנית יותר בריאה ויותר טעימה, ו/או 2. החלפת חלק מהארוחות המוצקות, בארוחות המבוססות על מזון טבעי מרוכז, בצורת משקה. לפרטים, פני לדוא"ל שלי.