מיץ ענבים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

22/11/2004 | 02:19 | מאת: נויה

שלום רב !! באחת הכתבות שמפורסמות פה באתר מצוינות מעלותיו של מיץ הענבים - מפחית רדיקלים חופשיים { למיטב הבנתי זה אומר שישבו אנטיאוקסידנטים} שאלתי היא האם הכוונה רק למיץ ענבים "טרי" שנסחט בבית ונשתה באותו הרגע או שאפשרי גם לקנות מיץ ענבים { כמו יין אבל פשוט את מיץ הענבים של "תירוש" נדמה לי}? תודה רבה על תשובתכם ויום נפלא שיהיה לכולנו!

25/11/2004 | 21:03 | מאת:

מיה שלום, מדובר במיץ מענבים אדומים, לא ידוע לי אם במחקר זה נבדק מיץ טרי או אחר - בדר"כ יש יתרון למיץ טרי שנסחט בבית. בברכה, רונית ענבר