ירקות קפואים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

09/01/2004 | 17:46 | מאת: ענת

האם ירקות קפואים (למשל בתוך מרק ירקות) מכילים את אותו הערך התזונתי שמכילים ירקות רגילים או האם הויטמינים אובדים בתהליך ההקפאה?

לקריאה נוספת והעמקה
09/01/2004 | 23:06 | מאת: adi

ענת, לדעתי הערך התזונתי בירקות קפואים זהה לאלו החיים. עדי

11/01/2004 | 20:40 | מאת:

ענת שלום, הרס ויטמינים ומינרלים מתרחש בתהליך הבישול . בטכנולוגית ההקפאה של ירקות בדר"כ נשמר ערכם התזונתי. בברכה, רונית ענבר