תינוקת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

19/12/2003 | 21:26 | מאת: רונית

שלום רב ביתי בת שנתים ורבע בדרך כלל אינה רעבה ולכן גם לא אוכלת הרבה במהלך היום למשל מבחינת פירות היא מסכימה לאכול 0.5 בננה חתיכה מתפוח ומנדרינה, אולי גם שתי עגבניות שרי. יש לה המוגלובין נמוך ומטופלת בפרו 15 5 מ"ל ליום. אני מעוניינת לתת לה ויטאמינים-האם את ממליצה על משהוא ספציפי? תודה

22/12/2003 | 13:11 | מאת:

רונית, מכיוון שבבית החולים בילינסון, אין טיפול דיאטטי בילידם, אמליץ לך לפנות לרופא הילדים, דיאטנית המתמחה בילדים או לפורום העוסק בילדים. רונית ענבר.

22/12/2003 | 18:34 | מאת: רונית