דיאטת השמנה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

20/09/2004 | 22:35 | מאת: עדי

שלום לקורא, בעייתי היא כזו אני בן 27 ובריא בגופי ונפשי. מגיל 17 ועד היום משקלי הוא 50 קג' למרות שאני מתנשא לגובה של 183 סמ' ניסיתי הכל האמינו לי חדר כושר, ויטמינים, אבקות מה לא. הלכתי לדיאטטנית שנתנה לי תפריט מגוחך שגם הוא לא עלה יפה. אני רוצה להדגיש כי אני בריא עברתי את כל הבדיקות ונמצאתי בריא לחלוטין (בלוטת תריס וכו'). כמו כן רציתי להדגיש כי העניין הוא גנטי אולם כל אחיי ואחיותי הגיעו לגיל 18+ והתפתחו משום מה אצלי זה לא עבד (אני בן זקונים) הצילו בבקשה

22/09/2004 | 14:54 | מאת:

עדי שלום, אתה לא בפורום המתאים, הפורום עוסק בויטמינים ומינרלים. בברכה, רונית ענבר

24/09/2004 | 00:00 | מאת: רוחי

יש אנשים שיש להם אפקט תרמי של המעי. וזה אומר שתוך כדי עיכול האוכל המעי מבזב אנרגית חום מעל הרגיל ולכן הם רזים. עם הגיל כל המע' מתפקדות פחות וכך גם המעי ולכן לאט לאט הרזות מתמתן. אתה יכול לנסות לקחת אצת כלורלה בכדורים היא פותחת תיאבון ונונתנת פוש לגדילה אצל ילדים , גם אתה יכול לנסות, גם אספסת/ אלפלפה פותח תיאבון מעצם היותו מעין מולטי וויטמין טבעי. בהצלחה.