על איזה מזרן אתה ממליץ? הכי טוב?

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

04/09/2003 | 12:24 | מאת: מוטי

על איזה מזרן אתה ממליץ? הכי טוב? מוטי

05/09/2003 | 01:30 | מאת: ד"ר צחי כהן

מוטי שלום, ישנם היום בשוק הרבה סוגים טובים מאוד של מזרנים. באופן כללי מומלץ מזרן קפיצים. ולדעתי עדיף זה עם המרכז הבריאותי (תוספת תמיכה בשליש האמצעי של המזרן המאפשר תמיכה מוגברת באיזור האגן והבטן שהם האיזורים הכבדים יותר בגוף ובכך מונע את אפקט הערסל - שקיעת המזרן). תודה על שאלתך.

18/08/2009 | 13:26 | מאת: טאוובר

קיים מזרן שפותח בטכנולוגיה חדישה בקיבוץ הזורע, זה נקרא מזרן נאסקו, או מזרן נייטק. זהו מזרן בריאות מיוחד השומר על עמוד שדרה ישר, מונע פצעי לחץ, וכשנשכבים עליו הוא מעניק תחושת ריחוף. מדוע לא לנסות? מה יש להפסיד? אפשר לקרוא על הטכנולוגיה והמזרנים בכתובת: www.rihoot.blogspot.com והמחיר סביר ביותר.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב