כירופרקטיקה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

03/09/2003 | 08:18 | מאת: שוש

שלום רב היתי רוצה לדעת מה משך טיפול אחד בכירופרקטיקה וכמה זה עולה. ללא קשר להחזרים מביטוחים משלימים למינהם. תודה רבה

03/09/2003 | 10:11 | מאת: ד"ר צחי כהן

שוש שלום. הדבר משתנה מאוד בין דר' לכירופרקטיקה אחד לשני, ויכול לנוע בין 10 דקות ל45 דקות כשבשני המקרים הטיפול יכול להיות יעיל מאוד (ארוך יותר אינו בהכרך טוב יותר ולהפך). לגבי מחירים תאלצי לעשות סקר טלפוני קצר למרפאות באזור מגוריך. טלפון למידע על דר' לכירופרקטיקה לפי אזורי מגורים: 1800-658-000 תודה.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב