שאלה לגבי מהות טיפול

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

13/10/2016 | 10:53 | מאת: ליאורה לבהר

שלום רב, התחלתי לראשונה בחיי טיפול כירופרקטי אצל רופא בשל בעיות בגב תחתון. סגנון הטיפול שונה בעבורי, אם ניתן לומר אפילו מוזר לי. ישנן מספר מיטות טיפול בחדר, המטופלים נכנסים לחדר בהפרשים של כמה דקות, ויוצאים לאחר הטיפול ונכנסים אחרים. מדובר בטיפול בן 20 דקות במהלכו הרופא נוגע בנקודות באחורי הגוף אחת לכמה דקות.. במצטבר ניתן לומר שמתוך 20 דקות, הנגיעות הן פחות משתי דקות למטופל. וזהו. עד לטיפול הבא. מיותר לציין שאינני חשה שום שיפור או משהו אחר (2 טיפולים עד כה). אינני יודעת באם כך נראה טיפול כירופרקטי או שאכן משהו לוקה בחסר בטיפול? אודה על תשובה

ליאורה שלום, קיימת שיטת טיפול כזו. איני מכירה אותה לעומק ואיני רוצה לחוות דעה בנדון. הטיפול שלי שונה לגמרי - הוא 30 דקות ולעיתים ארוך יותר בשל שילוב של תרגילים לשיקום הגב, טיפול בזרם חשמלי או בUS ושילוב של דיקור אנטומי. הטיפול בקליניקה שלי מיועד לשיפור מצב החוליות ושחרור השרירים הפארה- וורטברליים בטכניקת STT. מוזמנת להגיע ולהתרשם. ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל - 03-5324702, קריית טבעון -077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב