איך אפשר לישון על צד שמאל ללא כאבים?

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

18/06/2016 | 10:34 | מאת: בני

שלום אני מנסה לשון על צד שמאל אבל שינה רצופה בפוזיציה הזאת גורמת לכאבי שרירים בכל צד שמאל כולל האוזן עד הרגל. מה הפתרון שיש כיום? תודה

בני שלום, אני ממליצה על כרית הגוף האורתופדית חיבוקית ועל כרית אורתופדית לצוואר. חשוב מאוד להתאים כרית לפי רוחב השכמה ולהדריך אותך בשינה הנכונה. מוזמן להגיע למרפאתי לייעוץ והכוונה. אנו מספקים את הכריות כשירות ללקוחות ומשתדלים לשמור על המחיר הנמוך בשוק. ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב סניף גבעת שמואל -03-5324702, סניף קריית טבעון -077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב