עצמות הירך וישיבה נכונה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

03/06/2016 | 19:36 | מאת: אור

שלום רב, האם הרגליים צריכות להיות בזווית נמוכה יותר ממפרק הירך? קראתי בספר שחשוב שעצמות הישיבה צריכות להיות הכי נמוכות בישיבה כי המשקל יושב עליהן? ולכן חשוב שעצם הירך תיהיה טיפה גבוהה יותר מהן-הבעיה היא שזה סותר את זה שאומרים שאם מעלים מדי את היריכיים למעלה זה מעביד את השרירים. מה נכון? תודה רבה

אור שלום, עד לפני מספר שנים חשבו שהישיבה המומלצת ביותר הינה עם זויות ישרות , כלומר הירכיים הינם בגובה האגן. לאחרונה מצאו שעדיף שהירכיים יהיו נמוכות יותר מאזור האגן. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל 03-5324702, קריית טבעון- 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב