דקירות בגב בצד שמאל

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

03/06/2016 | 11:50 | מאת: עדן

בימים האחרונים אני חשה במין דקירות בחלק העליון של הגב בצד ימין,תחושה ממש לא נעימה. מה הסיבה לכך? חשוב לציין שישנתי עם מזגן בימים האחרונים אם יש קשר..ואני צריכה לקבל מחזור. הדקירות חולפות והן לפרקי זמן קצרים ולא קבועים

עדן שלום, הדקירות אכן יכולות להגיע מהקור המתמשך הגורם להתכווצות שרירים. קימות כמובן גם סיבות נוספות כמו שינה לא נכונה - שינה על הבטן או שינה ללא כריות תמיכה אורתופדיות, ישיבה לקויה מול ועוד... אין קשר למחזור. אני ממליצה לך להגיע לבדיקה ולטיפול אצל ד"ר לכירופרקטיקה המתמחה גם בטיפול ברקמות רכות ובהדרכה ביציבה ותרגילים לשיקום הגב. מוזמנת להגיע למרפאתי ד"ר אורלי פלטנר- המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל- 03-5324702, קריית טבעון- 077-4195800

06/06/2016 | 00:51 | מאת: עדן

חשוב לי לתקן שהכאבים הם בצד שמאל של הגב בחלק התחתון,לא העליון..

הי עדן באם הדקירות הן בגב התחתון חשוב מאוד לרכוש את כרית הגב - האורתופדית- חיבוקית ולוודא שהמזרון אינו רך או שוקע בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב