המיורטברה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

24/04/2016 | 13:31 | מאת: מ

בסקירה התגלה בעובר המיורטברה החוליה l5 האם זה גורם לעקמת בעתיד וכיצד ניתן לטפל בזה

hemivertebra הוא עיוות מולד באחת החוליות בעמוד השדרה. העיוות נוצר עקב בעיה בהתפתחות החוליה ונוצרת רק חצי חוליה. הבעיה אכן עלולה לגרום לעקמת מולדת ולבעיות אורתופדיות ונוירולוגיות נוספות. בברכה ד"ר אורלי פלטנר- המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל- 03-5324702, קריית טבעון -077-4195800

01/05/2016 | 21:42 | מאת: מ

דר תודה על התגובה אפילו שזה החוליה נמוכה זה גורם בטוח לעקמת או שלא בהכרח ???

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב