כאבים בשכמה שמאלית

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

26/11/2015 | 11:25 | מאת: מורן

שלום, לפני חודשיים התחילו לי כאבים עמומים בשכמה שמאלית, כאבים שמרגישים פנימיים עם התכווצות. הם הופיעו רק לעיתים וזה לא כואבים במיוחד. אבל עכשיו אחרי חודשיים זה מתחיל להיות כמה פעמים ביום וכאב שמורגש בכול השכמה במיוחד בקור והזזת יד שמאל. האם תוכל לכוון אותי פחות או יותר מה זה יכול להיות?

מורן שלום, חשוב לוודא אם הכאב הוא אכן בשכמה או בכתף. כאב שכמה נובע לרוב מגירוי עצבי בחוליות הצוואר התחתונות. כאב בכתף נובע לרוב מדלקת, הסתידויות או קרעים קטנים בגידי הכתף ובמיוחד בגיד SS. אני ממליצה לך להגיע לבדיקה ולטיפול כי הזנחת הבעיה עלולה לגרום להחמרה. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל - 03-5324702, קריית טבעון - 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב