כאב במותן שמאל

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

04/11/2015 | 19:11 | מאת: אוריאל

היום הרמתי חפץ כבד ופתאום הרגשתי קליק במותן שמאל מאחורה ונתפס לי השריר כרגע יש כאבים חזקים שמגבילים אותי נורא בתנועה. איך אני יכול להפחית/להעביר את הכאב?

אוריאל שלום, אני ממליצה לך לגשת לד"ר לכירופרקטיקה אם עדין הכאב נמשך. בכאב אקוטי /חריף ניתן לטפל באופן אישי בקרח, במריחת משחה נגד כאב ובהנעת המקום ע"י תרגיל הפיתול המבוצע בשכיבה על הגב. ניתן גם בשלב מאוחר יותר להשתמש בבקבוק חם. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל - 03-53424702, קרית טבעון 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב