כל האזור התחתון רדום

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

10/10/2015 | 20:48 | מאת: תם

אני בת 44 בריאה. כבר שבוע ששתי הרגליים שלי רדומות ומנומלות כמו כן אברי הסוגרים רדומים. עשיתי אמ.אר.אי שהראה בלט דיסק באזור d5 ו d6 האם זה יכול להסביר את התופעות האלה? מה עושים במקרה כזה? מעבר לנימול אין לי שום כאבים... תודה

10/10/2015 | 20:51 | מאת: תם

כמו כן יש לי הצרות ובלט דיסק גם באזורים c4 ו c5

ממצאי הMRI הכוללים בלטים בעמוד השדרה הגבי אכן יכולים לגרום לתסמינים שציינת. חשוב לגשת לייעוץ אצל הרופא האורתופד ששלח אותך. לאחר מכן צרי איתי קשר בנוגע לאפשרות הטיפול בכירופרקטיקה. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל - 03-5324702, קריית-טבעון - 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב