שאלה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

05/07/2015 | 18:19 | מאת: א

שלום ד"ר יובל געש. לפני כשנתים אובחן אצלי 2 בלטי דיסק בגב התחתון. ואני מתמיין למקום שדורש מאמץ פיזי. הייתי רוצה לדעת איזה פעילויות אפשר לעשות ומה אפשר לחזק כדי להגיע כשיר,מוכן וחזק לכך? תודה!

א שלום, קשה לי לענות על השאלה אך העיקרון הכללי הוא שתמיד חשוב להקשיב לגוף ולאותות כאב שכן כאב הוא כעין אזעקה של הגוף. עדיף כמובן לא להרים משקל כבד, ולשמור על הרגלי עבודה נכונים . אתה מוזמן להיכנס לאתר שלי ולקרוא ביתר פירוט על הרגלי עבודה נכונים. במקביל, אני מציעה לך לשחות בסגנון גב וחתירה או לסירוגין להתעמל ולחזק את שרירי הבטן והגב. במידה ותרצה יעוץ נוסף והכוונה לתרגילים הנכונים ולביצועם אשמח שתיצור איתי קשר. כמו כן כדאי לשמור על הגב ע"י אביזרים אורטופדיים מתאימים כגון כרית גוף התומכת בגוף בזמן השינה. בברכה ד"ר אורלי פלטנר המרכז לבריאות הגב האתר www.gav4u.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב