כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

26/02/2015 | 21:03 | מאת: אבנר

שלום, כבר זמן רב יש חי כאבים בחזה שמאל ליד בית השחי, לפעמים מרגיש גם באזור בית שחי ימין ולפעמים גם מוקרן לגב עליון ולכתף. בדיקת אקו וארומטריה יצאו סהכ תקינות. מה עוד יכול לגרום לכאבים כאלו שיכולים להמשך מידי פעם שעות ארוכות כאשר פעילות ספוטיבית דווקא מקלה על הכאב. תודה

17/03/2015 | 19:14 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, כאבי שרירים או כאבים ממפרקי הצלעות המתחברים לחוליות מרכז הגב. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב