ביצוע תרגלי סקאווט ודדליפט

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

19/01/2015 | 18:46 | מאת: יניב

האם תרגילים אלה מומלצים לשם חיזוק הגב ומניעת כאבי גב ? כאשר הביצוע הוא על ידי נעילת הגב בקשת לומברית כלומר העליה והירידה בגב ישר מוקשת (קשת) באזור התחתון, אני שואל כדי להיות סמוך ובטוח שיש המלצה רפואית לביצוע תרגילים אלה בתנאי שהם מבוצעים נכון

03/02/2015 | 17:28 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום יניב, התרגילים האלה מחזקים את הבטן והירך אבל יכולים לגרם לנזק לגב. יש תרגילים טובים יותר לחיזוק הגב. תרגילים לדוג, בקישור הבא: http://www.holmesplace.co.il/magazine/articles/370039 בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקט 054-5707456

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב