סקרואליאטיס???

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

14/01/2015 | 11:37 | מאת: רויטל

שלום , אני בת 36 וכבר בערך שנתיים סובלת מכאבים חזקים באגן, כאבים שבדכ הולכים ובאים לפני כחצי שנה עשיתי בדיקת מיפוי עצמות ושם היה כתוב שיש חשש שזה סקרואליאטיס, חזרתי לרופא ששלח עם התשובות והוא אמר שצריך לעשות בדיקת שם מיוחדת כדי לוודא שזה באמת זה, רק שאף אחד בכל המרפאות בצפון לא הבין את שם הבדיקה ולא שמע עליה וכך פשוט לא חזרתי אליו וכבר חצי שנה שמיום ליום המצב מחמיר ואני ממש הולכת צולעת כי הכאבים נהיו תמידיים, מה ההמלצה שלך? לאן לפנות וואיי נקרא רופא אורטופדיה שמתמחה במה שיש לי?( כדי שאקבע תור מסודר למי שצריך...)

03/02/2015 | 18:35 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום רויטל, סאקרואיליטיס היא דלקת בחיבור בין עצם האגן לעצם הזנב. היא נגרמת מתזוזה של עצם הזנב שלוחצת על האגן. ניתן לטפל בבעיה זו ביעילות ע"י כירופרקטיקה. פני לכירופרקט באזור מגורייך. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט 054-5707456

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב