כאבים לאחר נפילה על עצם הזנב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

21/12/2014 | 15:39 | מאת: חיה

שלום ד"ר, אני בת 29, לפני כשבוע וחצי קיבלת מכה בעצם הזנב בעת נפילה מרולרבליידס. הכאבים חזקים אך בעת תנועות מסויימות בלבד, כמו התרוממות לאחר ישיבה, הרמת חפץ כלשהו או אפילו בעת התעטשות. מעבר לזה זה לא פוגע בסדר היום שלי. האם עליי לעשות צילום? תודה

23/12/2014 | 09:59 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, אם הכאב רק בשינוי תנוחה אז ככל הנראה אין צורך בצילום. בהצלחה ורפואה שלמה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב